Това каза по НТВ депутатът от ПП Настимир Ананиев. Ако върнете

...
Това каза по НТВ депутатът от ПП Настимир Ананиев. Ако върнете
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Кога ГЕРБ ще дадат брифинг за 53-те милиона, изнесени в чували?

Това сподели по НТВ депутатът от Политическа партия Настимир Ананиев. 

Ако върнете 5 месеца, същите неща се приказваха. ГЕРБ трансформира дневния ред. След мен е Сачева, попитайте я за какво няма кабинет. Ясно е, че ние сме проблем за ГЕРБ. Когато наемаш консултанти, ти пращаш за тази услуга. Какво сега е значимо, не мисля, че тази тематика е значима. Защо не приказваме за милионите от Автомагистрала “Хемус ”. Кога ГЕРБ ще дадат брифинг за 53-те милиона, изнесени от банки в чували?

 

Те би трябвало да обяснят за тяхното тежко завещание. Това, което ние свършихме, хората го виждат. Борисов даваше по 50 лв. за Коледа. Искаме минималната работна заплата да стане 50 % от междинната. И това предложение ще го внесем. Защо държавното управление на Гълъб Донев не съблюдава закона и не внесе план за нов бюджет?

Ако Радев връчи мандат на Българска социалистическа партия няма да има късмет за държавно управление. Ако го връчи на БВ, ще забележим държавно управление на хартиената бюлетина.  За нас е значимо да има постоянен кабинет, който да носи отговорност. В момента служебното държавно управление не носи такава отговорност. Довечера Политическа партия ще поддържа митинга против хартиената бюлетина, който ще се организира пред Народно събрание. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР